The Cl!mate Miles roept op je bezorgdheid over het klimaat te verspreiden.

The Cl!mate Miles is een organisatie die een zo breed mogelijk gedragen boodschap naar de klimaattop in Glasgow wil sturen omdat het vijf voor twaalf is voor het klimaat.

Interessant? Deel het artikel

climatemiles

Het is tijd om de klimaatcrisis aan te pakken als een crisis. Meer dan 2.500 mensen sloten zich aan bij The Climate Miles: de wandeltocht van Groningen naar de klimaattop in Glasgow. De COP26 klimaattop is begonnen en we roepen de wereldleiders op om met een crisisaanpak onze planeet leefbaar te houden. Elke stap telt. We moeten nú opschalen en versnellen. Let’s accelerate! Help mee en verspreid de oproep via je sociale media en appgroepen. Met z’n allen zorgen we dat ons geluid gehoord wordt.

Klik hier om te zien hoe je deze superdringende boodschap kunt verspreiden!

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden