Ter Spille huldigt scheidende leden

Celien Haak is vorige week benoemd tot lid van verdienste van tennisvereniging Ter Spille. Zij maakte ruim 33 jaar deel uit van de kantinecommissie.

Interessant? Deel het artikel

terspille

De ledenvergadering nam tevens afscheid van haar collega in de kantinecommissie, Corinne van Zaaijen en van Hannie Tabor en een collega, die de toernooicommissie verlieten.
Ter Spille vindt net als andere verenigingen soms wat minder gemakkelijk vrijwilligers, maar de toernooicommissie en de kantinecommissie zijn inmiddels weer op volle sterkte. De jeugdafdeling van de club draait goed en brengt drie competitieteams in het veld.
Ook financieel is de vereniging gezond. Het jaar 2022 werd afgesloten met een batig saldo en ook voor 2023 wordt een plus verwacht.

www.terspille.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *