Teken- en kleurwedstrijd omdat Heemtuin Veermans Hof IJsselflora 50 jaar bestaat

Interessant? Deel het artikel

veermans hof ijsselflora

In het kader van het 50-jarig jubileum organiseert heemtuin Veermans Hof IJsselflora een kleur- en tekenwedstrijd voor kinderen van de basisscholen. Met deze wedstrijd zijn leuke prijzen te winnen!

  • Kinderen van groep 1 t/m 4 mogen de kleurplaat, die speciaal voor dit jubileum gemaakt is, inkleuren of verven of er iets anders creatiefs mee doen.
  • Kinderen van groep 5 t/m 8 mogen een tekening (A4 formaat) maken, waar een plant of bloem uit de heemtuin in verwerkt is. Dit mag een foto van een plant zijn die verwerkt wordt in de tekening.

De kleurplaat voor groep 1 t/m 4 staat op de site van IVN-afdeling “de Grutto” en kan daar gedownload en geprint worden. Zie https://www.ivn.nl/afdeling/de-grutto-wijhe-olst. Mocht dat niet lukken dan kan er een kleurplaat opgehaald worden Anneke Veerman, tel. 06-48192619.

De tekening voor groep 5 t/m 8 is helemaal vrij, alleen een bezoekje aan de heemtuin aan de Bongerd in Wijhe is wel nodig om een foto van een mooie plant te maken en deze te verwerken in je tekening. De heemtuin is geen pluktuin, bloemen graag laten staan.

De tekeningen kunnen vóór 18 juni ingeleverd worden bij Anneke Veerman, Pastinaak 15 , 8131 GJ Wijhe. Vergeet niet je naam, adres, leeftijd, schoolgroep en telefoonnummer te vermelden op de achterkant van je tekening.

Prijsuitreiking is op zaterdagmiddag 3 juli in de heemtuin.

Meer informatie: Annet van der Veen, 0570-523937, heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.