Meer berichten

Jacky Kwast, wat doe jij als ondernemer duurzaam?: Ik begin mijn schatkamer vol vintage

In de rubriek ‘wat doe jij duurzaam ls ondernemer’, laten we zien wat ondernemers allemaal al duurzaam doen. Ondernemer, vintage-liefhebber en muzikant Jacky Kwast opent op zondagmiddag 2 oktober met een feestje voor iedereen de deuren van haar nieuwe vintage-hal in Olst.

Lees verder »

Raalte maakt werk van werk

De gemeenteraad van Raalte stelde dit jaar de visie op werk, re-integratie en participatie vast. Deze visie is nu vertaald in een concreet uitvoeringsplan.

Lees verder »

Toekomstvisie Reuring in Salland. Klap erop?

Een rijke oogst aan bijeenkomsten georganiseerd door De Kracht van Salland heeft geleid tot een slotbijeenkomst waarop de toekomstvisie wordt voorgesteld en geëvalueerd.

Lees verder »

Leerwerkloket in de Bibliotheek in Ommen

In de Bibliotheek in Ommen is vanaf deze herfst maandelijks het Leerwerkloket geopend.

Lees verder »

Kort circulair: Ebel Berghuis legt uit hoe het personeel ook circulair kan zijn

In de rubriek ‘Wat doe je duurzaam als ondernemer’ vertellen ondernemers heel divers wat ze duurzaam doen, meestal vanuit datgeen het bedrijf doet, soms ook vanuit de manier waarom er gewerkt wordt. Ebel Berghuis legt in zijn rubriek ‘Kort Circulair’ uit dat ook de arbeidsmarkt circulair kan zijn.

Lees verder »

Beekman Elektro maakt nieuwe stap van centrum Raalte naar bedrijventerrein De Zegge VII

Na vele jaren en verandering van bedrijfsvoering vertrekt Beekman Elektro vanuit het centrum van Raalte naar het bedrijventerrein en gaat daar nieuw bouwen.

Lees verder »

Gemeente Raalte doet oproep om omgekeerde vlaggen in openbare ruimte te verwijderen

Omdat sommige mensen door de omgekeerde vlaggen gekwetst zijn en deze nu overtuigend lang gehangen hebben, verzoekt gemeente Raalte deze vlaggen uit de openbare weg te halen.

Lees verder »

Kunstcircuit Deventer: Speeddate avond met subsidiefondsen

Kunstcircuit Deventer organiseert een ‘speeddate’ avond met cultuurfondsen, waar je over je creatieve plannen kunt brainstormen.

Lees verder »

Social Media Leergang voor alle ondernemers in de gemeente Raalte

Ontmoet andere ondernemers en ontvang praktische tips hoe je social media inzet voor je bedrijf, georganiseerd door ZP Raalte.

Lees verder »

Jurgen, wat doet Hoogeboom duurzaam: “Je moet eerst naar onze circulaire HUB, dan pas naar de bouwmarkt”

Wat doe jij duurzaam als ondernemer, dat is de enige vraag die we ondernemers stellen voor deze rubriek. En ze mogen zelf weten hoe ze de vraag beantwoorden. Iedere keer blijkt dat er al wat ondernemers heel wat duurzaam doen. Zo ook Jurgen Hoogeboom.

Lees verder »

’t Salland Coaching & Advies: Gratis loopbaanadvies voor iedereen

’t Salland Coaching & Advies in Luttenberg geeft tijdens Week van de Loopbaan vrijblijvend persoonlijk advies over de volgende stap in je professionele leven.

 

Lees verder »

ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Azerty

Uitnodiging voor rondleiding, presentatie en netwerkborrel in het nieuwe pand van dé IT-specialist van Nederland, Azerty te Raalte.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.