Meer berichten

Vernieuwde propositie van Azerty: naast leveren van hardware nu ook ICT-dienstverlening

Azerty groeit door naar totaalaanbieder op ICT-vlak. Naast hardware aan particulieren en bedrijven, levert het Raalter bedrijf nu ook ICT-diensten

Lees verder »

Lekker in je vel met derde editie Food Challenge Noordoost Nederland

Middelbare scholen, waaronder Agnieten College uit Nieuwleusen, Arkelstein uit Deventer, Carmel College Salland uit Raalte, Carolus Clusius College en De Ambelt uit Zwolle in beweging voor de beste pokébowl van de boerderij.

Lees verder »

Circulair Ambachtsnetwerk Waardering maakt kans op Overijsselse en landelijke circulaire prijs

Circulair Ambachtsnetwerk WaardeRing timmert keihard aan de circulaire weg. Het netwerk biedt sinds drie jaar kansen voor mensen en materialen, en dat wordt gewaardeerd! Dat merken we aan de reacties van betrokkenen, van leerlingen, van medewerkers, van WaardeRing-partners, van bedrijven, organisaties en overheden.

Lees verder »

Bloemenstrook Drostenkamp Raalte wordt uitgebreid

Goed nieuws voor de biodiversiteit: Instructeur Groen van Praktijkonderwijs Carmel College Salland in Raalte, Peter Maatman heeft toestemming gekregen om de vorig jaar aangelegde groenstrook in de Drostenkamp in Raalte verder uit te breiden.

Lees verder »

Joke Proper: De wow factor

Beeldend kunstenaar en columnist Joke Proper uit Olst is in de pen geklommen over vrijwilligerswerk.

Lees verder »

Open Huis Etty Hillesum Lyceum ‘Techniek Tastbaar’

Vrijdag 3 februari a.s. techniek beleven en ervaren tijdens Techniek Tastbaar bij het Etty Hillesum Lyceum, locatie De Marke Zuid in Deventer!

Lees verder »

Waterschap zoekt nieuwe vakmensen en organiseert Waterborrel

Op donderdag 26 januari houdt Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) een Waterborrel op het hoofdkantoor in Zwolle. De borrel is bedoeld als laagdrempelige kennismaking voor iedereen die benieuwd is naar (werken bij) het waterschap.

Lees verder »

Verkeersregelaars gezocht!

De verkeersregelaarspoule Olst-Wijhe (VRP Olst-Wijhe) is een groep vrijwilligers die bij evenementen in de gemeente Olst-Wijhe verenigingen en organisaties kunnen ondersteunen bij de uitvoering. De eerste aanvragen voor 2023 van verkeersregelaars zijn alweer binnen.

Lees verder »

Wat doe jij als ondernemer duurzaam: Biowinkel Overesch start met verpakkingsvrij concept

In de biowinkel van Overesch in Raalte kun je sinds deze week verpakkingvrij winkelen.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Nieuw Heeten

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Lees verder »

Dissn: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw in de bouw

Columnist Diss’n van Roerink’ uut Luttenbarg prebeert de droad weer op te pakk’n deur 40 jaar bouwherinneringen in diss’n column te verwerken…

Lees verder »

Wat doet Tala Broekland duurzaam? Samen natuurlijk bouwen

Heb je even? ‘Wat doen we niet duurzaam’, zou sneller te beantwoorden zijn. Tala is opgericht vanuit een groep mensen die om zich heen keek en zag dat het vanwege klimaatverandering echt anders moet. Take A Look Around, daar staat de naam voor. Vooral in de bouw, verantwoordelijk voor 40% van de CO2 uitstoot, is impact te maken. Daarom besloten de oprichters zelf natuurlijke woningen te gaan bouwen.  

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.