Meer berichten

Gosse Jongstra: Schoolkeuze

Columnist Gosse Jongstra is niet zo gelukkig met ouders die hun kinderen een bepaalde schoolkeuze willen opdringen.

Lees verder »

Buffels in uiterwaarden Keizersrande

Vanaf de eerste helft van 2023 gaan waterbuffels het beeld van de uiterwaarden bij Deventer verrijken. Emma Vlaanderen en Olivier Schutzelaars van Boer ’n Buffel settelen zich met hun kudde van 40 Aziatische waterbuffels op Natuurderij Keizersrande aan de IJsseldijk in Diepenveen. Deze ondernemende natuurboeren gaan hier op biologisch dynamische wijze boeren. Zij zetten hiermee het gedachtegoed van de Natuurderij voort door samen met de buffels natuur, landbouw, ecologie, economie en recreatie te verenigen.  

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen. Op vrijdag 18 november vindt er weer een Starterscafé plaats bij Hotel & Brasserie Inn Salland in Raalte.

Lees verder »

Hoe arbeid en zingeving tot een win-win situatie kunnen leiden

De VVD in Hellendoorn vindt een uitkering een hangmat. De werkelijkheid is dat mensen graag werken. Gewoon omdat we weten dat werken niet alleen zinvol is, maar ook zingevend. Prof. dr. ir. (wat een boel titels) Maroesjka Versantvoort deed er onderzoek naar.

Lees verder »

De Gezinsman uit Raalte helpt je op een slimme manier goedkoper te leven

Wat doe jij duurzaam als ondernemer? Franklyn Haulussy laat je met De Gezinsman slim wonen in een slim huis.

Lees verder »

Aannemer Klink-Nijland uit Raalte gaat metamorfose Raalte centrum uitvoeren

Het vernieuwen van het centrum van Raalte begint vorm te krijgen. Klink- Nijland, een puur Raalter bedrijf, heeft de opdracht van de gemeente Raalte ontvangen na als beste uit de inschrijving te zijn gekomen.

Lees verder »

ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Yoga Raalte

Je weekend ontspannen beginnen met Mindfull Yoga!

Lees verder »

Centrale plek voor Hollewand Evenementenverhuur op Zegge VII te Raalte

Een luchtkussen, mobiele lasergame arena, rodeostier of andere attractie. Bij Hollewand Evenementenverhuur ben je aan het juiste adres.

Lees verder »

WaardeRing: Vmbo-leerlingenen zijn heel anders over materiaalgebruik gaan denken

Vmbo-leerlingen over keuzevak Circulair Bouwen: ‘Wij zijn heel anders over materiaalgebruik gaan denken’

Lees verder »

SCP: Deeltijdcultuur en -structuur belemmert vrouwen meer te gaan werken

Vrouwen die minder gaan werken als ze een kind krijgen, blijven dat vaak de rest van hun loopbaan doen. Oorzaak is de deeltijdcultuur en –structuur in ons land, zo blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) dat verscheen.

Lees verder »

Landstede studenten Handhaver Toezicht & Veiligheid openen eigen examenstraat

Studenten van de opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid (HTV) van Landstede MBO openden op donderdag 6 oktober de nieuwe examenlocatie aan de Ossenkamp in Zwolle.

Lees verder »

Wat doen jullie duurzaam, Dijkman Zonne-energie Heino?

In 2010 begon Dennis Dijkman op kleine schaal met de verkoop en installatie van zonnepanelen aan de L.J. Costerstraat te Heino. Over een paar maanden gaan ze voor de derde keer verhuizen naar een groter pand aan dezelfde straat. Natuurlijk met hoogste prioriteit voor de nieuwste technieken op het gebied van energiebesparing.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.