Meer berichten

Provincie Overijssel wil PAS-melders te hulp schieten

Provincie Overijssel gaat proberen in onzekerheid verkerende PAS- melders te helpen.

Lees verder »

Werkgeversorganisaties: Zorgen bij ondernemers ondanks herstel van omzet

Namens de Provincie Overijssel, VNO-NCW Midden en MKB Nederland is er een ondernemerspanel uitgevoerd. Hierbij is gekeken hoe de crisis in Oekraïne effect heeft op de ondernemers, en hoe deze crisis zich verhoudt tot de coronacrisis. Uit dit rapport blijkt dat er door de crisis in Oekraïne een kans ontstaat voor circulair ondernemen.

Lees verder »

Helga van der Haagen wat doe jij duurzaam? Ik leg een voedselbos aan tegen de rand van het Boetelerveld

In de rubriek ‘wat doe jij duurzaam’ schrijven Sallanders wat ze duurzaam doen. En ze wijzen zelf een opvolger aan. Vandaag Helga van Haagen die de randen van natuurgebied Het Boetelerveld natuurlijk beheert.

Lees verder »

Bedrijvencentrum BOEI10 in Raalte viert open huis

Op zondag 12 en maandag 13 juni is er Open Huis bij bedrijvencentrum BOEI10 aan de Boeierstraat 10, Raalte met activiteiten voor iedereen.

Lees verder »

ZP Raalte op de fiets naar Ruiterkamp Coaching  

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 14 juni gaat het op de fiets naar Ruiterkamp Coaching in Heeten.

Lees verder »

Huis aan Huis Reklamix en HierinSalland gaan samenwerken in HierinOlstWijhe

Met HierinOlstWijhe gaat Huis aan Huis Reklamix een digitale tak van haar nieuwsvoorziening in de gemeente Olst-Wijhe opzetten. De huis aan huis-krant gaat daarin samenwerken met HierinSalland. Mathijs Zwijnenberg van de huis-aan-huis-krant had al langer…

Lees verder »

Fotograaf Ilse, wat doe jij duurzaam? Als bedrijfsfotograaf breng ik duurzaamheid in beeld

Veel Sallandse ondernemers zijn duurzaam bezig. In de rubriek ‘wat doe jij als ondernemer duurzaam’ brengen we dat onder de aandacht. De ondernemers schrijven zelf en ze wijzen zelf hun opvolger aan.
Als jij in de rubriek wil of een ondernemer kent die er in thuis hoort, laat het ons weten.

Lees verder »

Diss’n van Roerink op de bouw

Diss’n van Roerink, 67 jaar en ruim 40 jaar meegelopen in de bouwwereld. Als tegelzetter. Dat leverde bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten op, die hij graag via zijn column met je wil delen. 

Lees verder »

Goed Voor Elkaar: Luttenberg

De inwoners van elf dorpen in heel Nederland tonen in de brochure ‘Goed voor Elkaar Dorpen’ hoe zij het doen. Deze elf dorpen zijn verenigd in de Landelijke Vereniging van Kleine Kernen (LVKK). Hierbij de bijdrage van Luttenberg.

Lees verder »

Open dag Zonneweide Torenallee Raalte

Zonneweide Torenallee houdt open dag en je kunt nog participeren in de zonneweide.

Lees verder »

‘Kort Circulair’ door Ebel Berghuis: voorkom afval en bij de mens uitval

Ebel Berghuis uit Heino is Hogeschooldocent in Circulaire Economie op Windesheim. Voor HierinSalland neemt hij ons mee in de wereld van circulaire economie die steeds meer voeten aan de grond krijgt. Dat moet ook wel, want afval van materiaal en uitval van mensen, dan kan niet door blijven gaan. Dit is de aftrap van een reeks artikelen die ons inzicht geven en hopelijk aanzetten tot kringloopgedrag.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Kriebelt het om ondernemer te worden, noteer dan 1 mei in je agenda en ga dan naar het starterscafé in Heeten.

Lees verder »