Meer berichten

starterscafe raalte

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Lees verder »

recensie het boek

Recensie: ‘Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest’

Jij verdient je geld dankzij de baas. Maar andersom is het ook zo: jouw baas verdient zijn geld vanwege jou. Als je dat goed in de smiezen hebt, geeft je dat een veel betere uitgangspositie als je op salaris-pad bent.

Lees verder »

boei 10 studio beldner

Boei10 in Raalte begeleidt ondernemers in groei

Boei10 is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor groei. Een broedplaats voor beginnende ondernemingen. En starters hebben ruimte nodig. Ruimte in hun hoofd, ruimte om te werken en ruimte in hun financiën. Boei10 biedt nu naast fysieke ruimte ook een uniek meegroei huurmodel. Ruimte in je hoofd, om kwalitatief een topper in je werk te worden, ontstaat dan vanzelf.

Lees verder »

Salland Tweewielers in Dalfsen bestaat vijfentwintig jaar

Eind april 2024 bestond de fietsenwinkel Salland Tweewielers van Jerry van der Linde en Marcel Knobben vijfentwintig jaar. “Mensen komen terug omdat ze vertrouwen in ons hebben”.

Lees verder »

flexibleplus current connect gemeente r zegge

FlexiblePlus en Current Connect samen naar bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte

Twee Raalter bedrijven hebben elkaar gevonden in hun ambities om te groeien. FlexiblePlus en Current Connect bouwen samen een bedrijfspand op bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte.

Lees verder »

Buitenlandse werknemers Disselhorst Metaal en Auto Restyle Popping leren Nederlands onder werktijd

Plaatwerk, metaal en andere vaktermen in het Nederlands. Vier buitenlandse werknemers van Disselhorst Metaal en Auto Restyle Popping kregen bij Disselhorst Metaal Nederlandse les die gelijk aansloot op hun dagelijkse werk. Taalpunt, een onderdeel van Bibliotheek Salland, ontwikkelde de lessen. Op dinsdagmiddag 23 april was de feestelijke afsluiting van het gloednieuwe project.

Lees verder »

Professionals4U: Zorg-ZZP’ers op maat voor organisaties en particulieren

Zorginstellingen hebben steeds meer moeite om goed en voldoende personeel te vinden. Edwin Schrijver biedt met Professionals4U de oplossing. “Wij bemiddelen ZZP’ers naar een tijdelijke opdracht in de zorg. En we leveren zorgorganisaties en particuliere hulpvragers thuis precies de ondersteuning die nodig is.”

Lees verder »

Pan Oston Doorpakken i S

Maximaal Starten kijkt achter de kassa bij Pan Oston in Raalte

Ralf Hovenga, directeur van het vooruitstrevende Raalter productiebedrijf Pan Oston gunt nieuwbakken ondernemers op dinsdagavond 16 april een kijkje achter de kassa’s van zijn eigen bedrijf. Een unieke gelegenheid waarbij starters en pre-starters de kans krijgen om kennis te nemen van de bijzondere producten en oplossingen die deze unieke onderneming biedt voor de detailhandel.

Lees verder »

starterscafe zp raalte

Inspiratiesessie voor startende ondernemers en zelfstandige professionals ChatGPT: Hype of een Gamechanger?

Kansen en bedreigingen van ChatGPT en AI voor je bedrijf worden besproken op donderdag 25 april in een inspirerende sessie bij het HOFtheater Raalte.

Lees verder »

Blankenfoort Heino gemeente r

Raalter economie blijft groeien; meer banen en meer bedrijven

De gemeente Raalte doet het economisch goed en dat is terug te zien in de werkgelegenheidscijfers. Uit cijfers van de provincie Overijssel blijkt dat het aantal banen in de gemeente is gegroeid van 18.539 in 2022 naar 19.370 banen in 2023. Ook het aantal bedrijfsvestigingen is gestegen, van 3.768 naar 3.933.

Lees verder »

Mark Tuitert

Olympisch kampioen Mark Tuitert gastspreker op allereerste SOM-event

Het Sallands Ondernemers Magazine geniet intens van mooie ondernemersverhalen. Die brengen ze met heel veel liefde vier keer per jaar in het magazine, maar eind vorig jaar besloten ze dat ze graag nóg een stap wilden zetten. Op 18 april organiseren ze daarom het allereerste SOM-event met niemand minder dan olympisch schaatskampioen Mark Tuitert.

Lees verder »

Installatiebedrijf ReDIT opent kinderdagverblijf in Luttenberg

Met het toenemende tekort aan technisch personeel en een groeiende wachtlijst bij kinderopvanglocaties, neemt ReDIT een innovatieve stap om beide uitdagingen aan te pakken. ReDIT kondigt met trots de opening aan van een kinderdagverblijf op hun locatie aan het Witte Hekke in Luttenberg.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.