Meer berichten

Maar Ralph van Re-Record, wat doe jij als ondernemer in de lp-wereld dan duurzaam?

In de rubriek ‘wat doe jij duurzaam als ondernemer’ stellen we ondernemers slechts die ene vraag: wat doe je duurzaam. En ondernemers wijzen zelf een opvolger aan. Daarom komt de rubriek op plaatsen die je niet verwacht. In de wereld van lp’s bijvoorbeeld.

Lees verder »

Landstede gaat ook voor de volgende honderd jaar groen onderwijs in Salland

In Salland wordt honderd jaar groen onderwijs gegeven. Bij De Landstede zijn ze vast beraden daar nog honderd jaar aan vast te knopen. Ook in deze tijd waarin het boerenleven op z’n kop staat. “We voeren veel ethische discussies met onze studenten over hun toekomstige beroep.”

Lees verder »

Salland deze Week: Kruispunt Bos kost inmiddels 10.000 euro per Raalter gezin

Laat Kruispunt Bos lekker zoals het is en verdeel die 100-miljoen. Dat was nog niet zo’n gekke gedachte deze week in een van onze redactie-apps. Eerlijk is eerlijk: hij kwam van iemand uit Heeten die in Deventer werkt.

Lees verder »

Personeelstekort? Er staat voldoende talent te trappelen om aan het werk te gaan

Met een andere benadering is een personeelstekort echt wel op te lossen volgens Bartel Geleijnse.

Lees verder »

Leuke baan in de beveiliging scoren bij Rosec Security in Raalte?

Rosec Security BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van beveiliging.

Lees verder »

Stagiair gezocht voor journalistiek waar de samenleving wat aan heeft

HierInSalland en HierInOlstWijhe zijn regionale nieuwsplatforms, vaak met een landelijke uitstraling, die journalistiek bedrijven over thema’s waar de samenleving op zit te wachten. Wij willen peuteren, opiniëren, diepgang zoeken. Wij zoeken een stagiair die uit hetzelfde hout gesneden is.

Lees verder »

Olivier Gossink, wat doe jij duurzaam met Shelduck.co? Ik realiseer ontwerp-ideeën op een duurzame manier

In deze rubriek stellen we ondernemers die ene vraag: wat je als ondernemer duurzaam. Uitvinder Olivier Gossink voelt zich verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde en wil vechten voor een duurzamere toekomst.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: De Bonte Wever en de Koperen Hoogte vanuit tegelperspectief

Diss’n van Roerink, 67 jaar en ruim 40 jaar meegelopen in de bouwwereld. Als tegelzetter. Dat leverde bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten op, die ik graag via een column met U wil delen. 

Lees verder »

College van B&W Raalte wil meewerken aan de uitbreiding van bedrijventerrein De Telgen III in Heeten

Bedrijventerrein De Tellegen in Heeten wordt verder uitgebreid. Het college van B&W Raalte heeft hiermee ingestemd.

Lees verder »

Ondernemer, interesse in een Broodfonds?

Een Broodfonds is een gezamenlijk fonds van en voor zelfstandige ondernemers, die elkaars inkomen garanderen wanneer iemand arbeidsongeschikt wordt.

Lees verder »

Wereldwinkel Heino viert 30-jarig jubileum

De Wereldwinkel Heino bestaat al weer 30 jaar. Op 18 juni wordt dit gevierd met een modeshow, waar je hartelijk welkom bent.

Lees verder »

Sandra Langebeeke, wat doe jij als ondernemer duurzaam bij Tegelhuys Wijhe? “We kijken bij alles naar de belasting van het milieu!”

Wat doe jij duurzaam als ondernemer? Dat is de enige vraag die we voor deze rubriek aan ondernemers stellen. Ze mogen zelf antwoord geven. En ze moeten een opvolger aanwijzen, zodat we bij ondernemers terecht komen die we zelf niet bedacht hadden. Deze week Sandra Langebeeke van Tegelhuys Wijhe.

Lees verder »