Meer berichten

Gosse Jongstra: Wat is waar?

Columnist Gosse Jongstra stelt zich vragen bij de nieuwsgaring van een grote groep luidruchtige mensen. MSM is een scheldwoord geworden en het internetriool lijkt de ware bron.

Lees verder »

Uitbreiding bedrijventerrein Blankenfoort in Heino

Wethouder Wout Wagenmans heeft de werkzaamheden voor de uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort in Heino in gang gezet.

Lees verder »

Kijken in de keuken van Ben Ellenbroek: Roalter asperges met Sallandse scholderham / Raalter asperges met Sallandse schouderham 

De keuken is echt zo’n plek waar je de bewoners van het huis kunt leren kennen. Daarom vragen we Sallanders in deze rubriek ons een kijkje in hun keuken te geven. Hoe ze over eten…

Lees verder »

D66 kandidaat Paul Folgers: Verbeter de uitstraling van Heino centrum. Geef meer ruimte aan wandelaars, fietsers en … meer terrassen

Paul Folgers, op plaats 8 van de D66 Raalte kieslijst, is van mening dat er goed doorgepakt moet worden om het centrum van Heino aantrekkelijker te maken.

Lees verder »

Commissaris van de Koning Overijssel: App me over de gemeenteraadsverkiezingen

Commissaris van de Koning Andries Heidema wil via WhatsApp in contact komen met inwoners van Overijssel om van gedachten te wisselen over de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder »

Overbruggingsopvang voor Oekraïense vluchtelingen in gemeente Olst-Wijhe bij Summercamp Heino

Summercamp Heino zal als eerste opvang dienen voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Lees verder »

Boomfeestdag Raalte op woensdag 16 maart

Samen met Stichting Groei & Bloei organiseert de gemeente Raalte op woensdag 16 maart 2022 een boomfeestdag.

Lees verder »

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen Raalte

Op woensdagavond 16 maart organiseert de gemeente Raalte in het gemeentehuis een uitslagenavond voor de gemeenteraadsverkiezingen voor alle politieke partijen en hun kandidaten, de media en alle andere belangstellenden.

Lees verder »

Herontwikkeling van perceel tuincentrum Van der Vechte te Heino tot woningbouw

Het college van B&W Raalte heeft in principe besloten medewerking te verlenen aan nieuwbouw op dit voormalig tuincentrum aan de rand van Heino. De nodige stappen zullen nu worden gezet om het bestemmingsplan te wijzigen.

Lees verder »

PolitiekProfiel: Irene Weertman- Halfwerk van GemeenteBelangen Raalte

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart brengt HierInSalland lijsttrekkers van de Sallandse politieke partijen voor het voetlicht. Vandaag Irene Weertman- Halfwerk van GemeenteBelangen Raalte.

Lees verder »

Plaatnportret: Barry McGuire – Eve of destruction.

Leo van Krukkert kiest elke week een lied uit dat aansluit bij de actualiteit. Deze week Barry McGuire – Eve of destruction.

Lees verder »

Salland deze Week: Hoe zijn die Oekraïners ineens zo populair geworden?

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar HierinSalland. Reageren? Graag. We spraken…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.