Meer berichten

De Lutnbargse Muzikale TOP700 is van start e-gôane

Vanof vriedag 12 t/m dinsdag 16 augustus is het 5 daagn lang, van ’s mons 9 töt ’s oams 23 uur, genietn van metal töt klassiek, van blues töt rock, van country töt Schlager en van Nederlandstalig en Franstalig.

Lees verder »

Afscheidsbrief Liesbeth Jochemsen aan burgemeester Ton Strien

HierInSalland vroeg Sallanders brieven te schrijven aan afscheidnemend burgemeester Ton Strien van Olst- Wijhe. Hier de brief van Liesbeth Jochemsen.

Lees verder »

Johanneke ter Stege: Laat woorden dansen

Hasan Kaddour interviewt multi- talent Johanneke ter Stege uit Deventer.

Lees verder »

Afscheidsbrief Jos Rodijk aan burgemeester Ton Strien

HierInSalland vroeg Sallanders brieven te schrijven aan afscheidnemend burgemeester Ton Strien van Olst- Wijhe. Jos Rodijk uit Wesepe reageert.

Lees verder »

Mijn Zoon, jullie mogen de mensheid redden en haar weer tot bezinning brengen

Hasan Kaddour is onze Olster journalist en columnist met Syrische wortels. Vandaag schrijft hij een brief aan zijn tweelingzonen, die drie maanden geleden geboren werden.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: Bouwvakvakantie

Diss’n van Roerink, 67 jaar en ruim 40 jaar meegelopen in de bouwwereld. Als tegelzetter. Dat leverde bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten op, die ik graag via een column met U wil delen.

Lees verder »

Open brief aan Baudet, Wilders en Van Haga

Omdat er binnenkort maximaal 100 asielzoekers in de sporthal van Heeten opgevangen worden, is het nog eens een goede zaak om de valse en ophitsende retoriek van onze ultrarechtse partijen nog een keer te ontzenuwen. Alhoewel ik me in de gemeente Raalte hierover niet veel zorgen maak gezien eerdere AZC discussies, die zonder wanklanken verliepen.

Lees verder »

WaardeRing- partners zetten zich in voor Adviseurs van de Toekomst

Het leerlingenadviesbureau ‘Bin There, Dump That’ van Carmel College Salland uit Raalte ontving uit handen van gedeputeerde Eddy van Hijum de prijs ‘Adviseurs van de Toekomst’.’

Lees verder »

Tijdelijke noodopvang asielzoekers in sporthal Heeten

Gemeente Raalte stelt de sporthal in Heeten gedurende vier weken beschikbaar als noodopvang voor immigranten.

Lees verder »

Heino: Mooiste Modderpoelverkiezing 2022 van start

Wakker Dier organiseert weer de ‘Mooiste Modderpoelverkiezing’. Onder de twee genomineerde bio- varkensboeren vinden we John (en Taco) Reimert aan de Verversweg in Heino.

Lees verder »

Nieuwe projecten van LEADER

LEADER heeft weer diverse projecten in Salland in gang kunnen zetten.

Lees verder »

Afscheidsbrief Joop van der Wal aan burgemeester Ton Strien

HierInSalland vroeg Sallanders brieven te schrijven aan afscheidnemend burgemeester Ton Strien van Olst- Wijhe. Onze columnist Joop van der Wal reageert.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.