Meer berichten

Denne, Dione en de ‘iedere dag-jurk’

Denne keek iedere Avondetappe en zag dat Dione de Graaf iedere dag een andere jurk aan had. Hij vraagt zich af: Moet dat nou? Nee toch? Kan de NOS niet een beter voorbeeld zijn?

Lees verder »

Boek in het Bos in Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg

Bibliotheek Salland organiseert tijdens de vakantie voorstellingen in amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg. De eerste op 13 augustus.

Lees verder »

Nieuwe projecten van LEADER

LEADER heeft weer diverse projecten in Salland in gang kunnen zetten.

Lees verder »

Recensie: Ruby’s safari, ontdekkingstocht naar vogels in de stad (en het platteland)

Het schijnt dat kinderen tegenwoordig soms minder buiten zijn dan gevangenen. Nou, schaf dan Ruby’s Safari maar aan en ga met je kinderen op ontdekkingstocht in de natuur. Dan moet je weer moeite doen ze binnen te krijgen tegen etenstijd.

Lees verder »

Gosse Jongstra: Macht

Columnist Gosse Jongstra las de recensie over het boek met de titel ‘Macht’. Welke mensen voelen zich aangetrokken tot machtsposities. En wat gebeurt er als ze die macht hebben?

Lees verder »

In de wereldwinkel Wijhe is geluk te koop

De Wereldwinkel Wijhe probeert de producten die mensen in de ontwikkelingslanden maken meer onder de aandacht te brengen, want buiten “zuivere koffie” worden er heel wat bijzondere artikelen geproduceerd.

Lees verder »

Workshop Bieb, Bits en Bots in de Bibliotheek Salland, Raalte: Programmeer je moeder

Op woensdag 27 juli is er een workshop Bieb, Bits en Bots in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte.

Lees verder »

Heemkundevereniging Omheining zoekt informatie, materialen en artiesten voor tentoonstelling 100 jaar muziek in Heino

Onder het thema ‘Rondom Heino, daar zit muziek in 1922 – 2022’ organiseert heemkundevereniging ‘Omheining’ te Heino een tentoonstelling en is op zoek naar informatie en materiaal over 100 jaar muziek rondom Heino met live optredens van startende artiesten.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: Uut de bochte gevlogen

Diss’n van Roerink, 67 jaar en ruim 40 jaar meegelopen in de bouwwereld. Als tegelzetter. Dat leverde bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten op, die ik graag via een column met U wil delen.  

Lees verder »

Pronk: Zwarte Cross 2022 observatie…..

Columnist Arjan Pronk betreurt het verscheiden van zijn Volvo en gaat met een Jap naar de Zwarte Cross, waar veel gebeurt.

Lees verder »

Haarle: Dieksiepop is terug

Na twee jaar onderbreking kun je op 23 juli in Haarle weer losgaan op Dieksiepop.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.