Meer berichten

Plaatnportret: Wind of Change van de Scorpions

Met weemoed denkt muziekkenner Leo van Krukkert terug aan 1989 toen het IJzeren Gordijn opengeschoven werd en vrede in Europa realistisch leek. Hoe anders is het nu. Luister naar Wind of Change van de Scorpions om de optimistische sfeer van toen te proeven en te hopen dat dat snel weer zal gebeuren. Met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Opening tentoonstelling Zoeken naar Vermeer

Zaterdag 18 maart wordt op locatie Het Nijenhuis Heino/ Wijhe van museum de Fundatie de tentoonstelling Zoeken naar Vermeer geopend

Lees verder »

Nieuwe boekingen Zwolse Theaters

Zwolse theaters heeft ‘Queen must go on’ en een pianoconcert van Hannes Minnaar aan haar programma toegevoegd. Vind hieronder het complete programma.

Lees verder »

Filmavond “La Vita É Bella” in het spiritualiteitscafé Raalte

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie.

Lees verder »

Met open oog: Duistere gasten | Met fotogallerei

Diny Heidenrijk trekt er ook wel eens midden in de nacht op uit met haar fototoestel. Wat ze dan ziet, zie je op de foto hierboven en de fotoserie hieronder.

Lees verder »

Giro555 actie met toneel en muziek in het HOFtheater Raalte: Bekend maakt Bemind

Voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingsramp in Syrië en Turkije vindt er op 19 maart een evenement plaats in het HOFtheater Raalte. Het thema van de middag is ‘Bekend Maakt Bemind’. Dit evenement is tot stand gebracht door de Olster journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour, die zelf afkomstig is uit het aardbevingsgebied in Syrië.

Lees verder »

Expositie Kies Kunst! in het gemeentehuis van Olst- Wijhe

In het gemeentehuis van Olst-Wijhe kan je niet alleen stemmen voor de provinciale Statenverkiezingen op 15 maart. Je kunt daar tijdens het stemmen genieten van een interactieve kunstexpositie die helemaal gericht is op het thema “de verkiezing”

Lees verder »

Zangworkshop in drie stappen in Luttenberg

Muziekpraktijk Sanne Holterman organiseert een zangworkshop in drie stappen bij Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg.

Lees verder »

Kunstcafé Deventer biedt weer interessant programma

Vrijdag 10 maart staat het Kunstcafé Deventer in het teken van Boekenweek.

Lees verder »

Plaatnportret: Dear Mr. President + In My Dreams

Deze week brengt Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert twee nummers onder je aandacht: Dear Mr President van de 4 Non Blondes en In My Dreams van Linda Perry. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Iedereen moet één keer de Passion in Luttenberg hebben gezien

Op 6 april (Witte Donderdag) wordt in de sporthal van Luttenberg de Passion uitgevoerd. Houd ons platform en Facebook in de gaten! De kaartverkoop is begonnen en er zijn nu nog kaarten verkrijgbaar.

Lees verder »

Ondernemersvereniging ZP Raalte bezoekt Magies Glas

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij het atelier annex galerie van Magies Glas in Raalte. Eigenaar en ZP-lid Marije Gies is glazenier en werkt met verschillende technieken, zoals glas-in-lood, glasfusion en Tiffany. Tijdens het bezoek krijgen we uitleg over wat ze zoal doet en een rondleiding en kunnen we haar werk bewonderen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.