TCC Tabletcafé in de bieb in Olst

TCC Tabletcafé in de bibliotheek in Olst gaat weer van start op woensdag 28 september.

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek salland

Op woensdag 28 september start weer het TCC Tabletcafé in de Bibliotheek Salland, vestiging Olst. Van 10 tot 12 uur beantwoorden vrijwilligers vragen over tablets, telefoons en de computer. Het tabletcafé zal gehouden worden op elke laatste woensdag van de maand.

Computers bestaan al een hele tijd, maar sinds we tablets en smartphones hebben, zijn de handige en leuke kanten van de digitale wereld pas echt toegankelijk geworden voor grote groepen mensen. Vooral dankzij de tablet zijn veel meer ouderen online gegaan.

Het TCC Tabletcafé is een informele, gezellige bijeenkomst voor iedereen die met een tablet wil leren werken, mooie dingen maken, leren van informatie van internet, en genieten van bijvoorbeeld films, muziek, podcasts, spelletjes of e-books. Bezoekers kunnen elke gewenste vraag stellen aan de vrijwilligers. Of het nu gaat over een app, over videobellen via de computer, of over bijvoorbeeld het werken met foto’s. Anders dan bij het Digitaal Café staan de bijeenkomsten van het TCC Tabletcafé niet in verband met het volgen van cursussen bij de Bibliotheek Salland. De vrijwilligers van het TCC Tabletcafé zijn verbonden aan de ouderenbond KBO-PCOB.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.