Talentendag voor basisschoolkinderen in Sportcentrum Tijenraan

Speciaal voor jonge sporttalenten in de gemeente Raalte organiseert Sportbedrijf Raalte op woensdagmiddag 8 december een talentendag. Basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 uit de gemeente Raalte kunnen deze dag ontdekken waar hun talent het beste tot zijn recht komt.

Geen link naar partner

Interessant? Deel het artikel

talentendag

De talentendag vindt plaats in Sportcentrum Tijenraan van 14.00 tot 16.00. Leerlingen die meedoen ontvangen na afloop een sportkeuze advies. Daarnaast worden tien talenten geselecteerd om mee te doen aan het naschoolse talentenprogramma.

Buurtsportcoach Kristel Meijer vertelt daarover op de website van Sportbedrijf Raalte: “Wij vinden wij het belangrijk dat sporttalenten de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Tijdens een twee uur durende test kijken we naar allerlei aspecten van talentontwikkeling. Onder andere balans, coördinatie, balvaardigheid, lichaamssamenstelling, conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Op basis van wat kinderen leuk vinden en aan de hand van beweegoefeningen adviseren wij kinderen persoonlijk over de sportkeuze.”

Talentenprogramma

Sportbedrijf Raalte selecteert na deze talentendag ook nog eens tien kinderen die mee mogen doen aan het naschoolse talentenprogramma. Vanaf januari 2022 kunnen kinderen zich in deze acht weken nog verder ontwikkelen. Tijdens dit programma komen allerlei verschillende sporten voorbij. Plezier, creativiteit en breed motorisch ontwikkelen staat hierbij altijd centraal.

Deelname

Deelname aan de talentendag kost €5,-. Omdat er beperkt plek is, is inschrijven verplicht. De inschrijving gaat open op woensdag 24 november om 12.00 uur en kan via deze link.

 

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.