’t Salland Coaching & Advies: Gratis loopbaanadvies voor iedereen

't Salland Coaching & Advies in Luttenberg geeft tijdens Week van de Loopbaan vrijblijvend persoonlijk advies over de volgende stap in je professionele leven.  

Interessant? Deel het artikel

Salland Coaching 220902

De arbeidsmarkt piept en kraakt onder een overvloed aan vacatures en tekort aan personeel. Werkgevers zitten te springen om nieuwe werknemers en moeten tegelijkertijd alle zeilen bijzetten om goed personeel te behouden. Daarnaast worden werknemers en werkzoekenden -terecht- steeds kritischer en kiezen zij bewust voor een baan die bij hen past en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, organiseert van 12 tot en met 17 september 2022 voor de achtste keer de Week van de Loopbaan, waarin loopbaanprofessionals hun deuren openen voor iedereen die een gratis loopbaanadvies wil. In Salland kan men terecht bij ’t Salland Coaching & Advies.  

Noloc wil met de Week van de Loopbaan landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. In Nederland zijn ruim 500 Noloc loopbaanprofessionals die meedoen met de Week van de Loopbaan.

Voor werkenden en werkzoekenden

Loopbaanprofessionals zijn er om werkenden en werkzoekenden te adviseren over welke stappen zij kunnen nemen om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven. Zeker met het oog op de toekomst, in een arbeidsmarkt die continu in ontwikkeling is door onder andere digitalisering en robotisering. Nieuwe banen verschijnen, oude banen verdwijnen. Blijven leren en ontwikkelen is daarom belangrijk, maar plezier in het werk is minstens zo belangrijk.

Door in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional ontdekken werkenden en werkzoekenden wat hun kwaliteiten zijn, hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en hoe dit past in de huidige en toekomstige wereld van werk.  Een traject met een loopbaanprofessional resulteert in een lange langetermijnplan waarin de persoonlijke ontwikkeling, leerdoelen en ambities centraal staan.

Voor bedrijven

In de krappe arbeidsmarkt van nu is het voor bedrijven nog belangrijker geworden om personeel te behouden. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling ervan.

De Week van de Loopbaan in Salland

’t Salland Coaching & Advies in Luttenberg is aangesloten bij Noloc. Tijdens de Week van de Loopbaan organiseren zij een inloopmiddag op zaterdag 17 september van 14:00 tot 16:30 uur in Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg, aan de Butzelaarstraat 22. Martine Scholten en Tamara Weijenborg geven informatie over de inhoud van een loopbaantraject en beantwoorden loopbaanvragen. Daarnaast kunnen bezoekers inzicht krijgen in hun werkgeluk of hun persoonlijke gedragsstijl ontdekken.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de inloopmiddag of kunnen voor meer informatie, of om direct een afspraak in te plannen met een loopbaanprofessional van ’t Salland Coaching & Advies, terecht op www.tsalland.nl of www.noloc.nl/wvl

Kijk hier voor de websites

 

’t Salland

 

Noloc

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *