’t Nut organiseert een culturele trip naar kunstdepot museum Boijmans Van Beuningen

Op zondag 5 mei organiseert 't Nut Olst- Wijhe een kunstreis naar het unieke depot van Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam.

Interessant? Deel het artikel

Museumdepot Boijmans van Beuningen, Rotterdam
Museumdepot Boijmans van Beuningen, Rotterdam

‍Een bezoek aan dit bijzondere depot is alleen al zeer de moeite waard. Een rondleiding voegt hier een extra dimensie aan toe. Je krijgt nl. letterlijk inzicht in wat er zich achter de gesloten deuren van een museum afspeelt. Je ziet de kunstwerken van dichtbij en je komt meer te weten over het beheer en behoud van een collectie.

(lees verder onder afbeelding)

Kunstdepot Museum Boijmans Van Beuningen

Tijdens de groepsrondleiding van een uur bezoek je het gebouw met een kunstdocent. Er zijn verschillende depots: voor schilderijen, metalen, organische en niet-organische materialen. Ook bezoek je techische ruimtes.

Na afloop van de rondleiding kun je natuurlijk op eigen gelegenheid het gebouw verder verkennen. Vergeet daarbij vooral niet het Panoramaterras te bezoeken! Er is plaats voor maximaal 26 deelnemers (2 groepen van 13).

Datum

Zondag 5 mei, aanvang 12:30 uur

Locatie

Museumpark 24, Rotterdam

Toegang

€ 7,50 voor NUT-leden; € 10,- voor niet-Nut-leden. De prijs van de rondleiding is exclusief entree van het depot. Voor houders van een Museumjaarkaart of VIPkaart van de Vriendenloterij bedraagt de toegang €1,-; voor overige bezoekers is de toegangsprijs € 20,-

Vervoer

Er wordt geen gezamenlijk vervoer geregeld. Indien u per trein reist bestaat de mogelijkheid om van een groepsticket gebruik te maken. Dit ticket is voor maximaal 7 personen (kosten bij 7 personen € 7,15 enkele reis). Voorwaarde is dat u met dezelfde groep zowel heen als terug reist.

Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit laten weten via kca@nutolstwijhe.nl

Het Museumdepot ligt op ca. 1 km – 10/15 minuten lopen – vanaf het Centraal Station of u neemt tramlijn 7.

Reserveren

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van het Nut

Boymans van Beuningen depot trap
Museumdepot Boijmans van Beuningen, Rotterdam

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.