SV Colmschate ’33 viert haar 90-jarig bestaan met een grote reünie

SV Colmschate ‘33 bestaat dit seizoen 90 jaar. Dat jubileum willen we als club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er wordt deze zomer dan ook een grote reünie georganiseerd op 7 juni op ons eigen Sportpark De Achterhoek. Belangrijk: vergeet je niet vóór 1 mei aan te melden. Hoe je dat doet? Dat lees je verderop.

Interessant? Deel het artikel

sv colmschate flyer

De club nodigt al haar (oud)-leden met partners, vrijwilligers, sponsoren en samenwerkingspartners uit voor een feestelijke reünie op vrijdag 7 juni van 16:30 – 22:00 uur. Ook gastspelers die met het
Combinatieteam Colmschate tussen 1974 en 1996 hebben deelgenomen aan het bekende Internationaal Meester de Graaf Voetbaltoernooi voor A-Junioren en aan de buitenlandse uitwisselingen in die tijd, zijn van harte uitgenodigd voor de reünie.

Uitgelezen kans

Het is dé kans om (oud-)club- en teamgenoten te ontmoeten, samen herinneringen op te halen en vooruit te kijken. Voor eten, drinken én een fijn programma wordt gezorgd. Wat je kan verwachten? Naast gasten en interviews zijn er bijvoorbeeld doorlopende projecties te zien over de kleurrijke geschiedenis van de vereniging, opgedeeld in drie periodes:

  • De oprichting en groei als dorpsvereniging met onder meer verschillende clublocaties (1933 – 1973)
  • De groei en ontwikkeling van dorpsvereniging naar stadsvereniging met onder meer de opmars van het eerste elftal tot en met Hoofdklasse KNVB, de Internationale Meester de Graaftoernooien die veel talenten naar Colmschate brachten, en de buitenlandse uitwisselingen (1973 tot 1998)
  • De doorontwikkeling en groei als stadsvereniging met onder meer G-voetbal, vrouwen- en meidenvoetbal en de sociaal-maatschappelijke activiteiten binnen de vereniging (1998 tot heden)

Meld je aan voor de reünie

Wil je samen herinneringen ophalen of weten hoe het de club na 90 jaar vergaat?

Meld je dan vóór 1 mei aan voor deelname via reunie90jaar@svcolmschate.nl.

Kosten

De deelnamekosten zijn 25 euro per persoon. Vergeet niet je naam en e-mailadres te vermelden en met hoeveel personen je komt. Je ontvangt vervolgens een deelnamebevestiging met verdere info en een betalingsverzoek.

Organisatie

De organisatie van de reünie is in handen van een werkgroep van S.V. Colmschate ‘33, bestaande uit: Jan Poll, Martin Orsel, Jan Achtereekte, Anton Jeurnink, Wim Jeurnink, Hans Maalderink en Alphons
Oosterwegel.

Meer informatie op de website van SV Colmschate

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.