Survivalrun Wesepe

Op zondag 5 maart vindt er na een pauze van enkele (corona)jaren de vernieuwde Survivalrun in Wesepe plaats. 650 Deelnemers: vrouwen en mannen, oud en jong (8 jaar* en ouder) lopen een parcours van 6 of 9 kilometer vrijwel geheel onverhard, en passeren daarbij 32 of 40 hindernissen.

Interessant? Deel het artikel

IMG_3443
Klimmen in touwen, zwaaien als Tarzan (of Jane) aan een touw over de wetering, hangen aan een net; deze en nog veel meer zitten allemaal in de run. Waar de 6 kilometer goed te doen is voor de minder geoefende sporters, heeft de 9 kilometer wat pittiger hindernissen in petto. Leuk om te doen, leuk om te bekijken! De start begint om 10 uur, op het sportpark de Muggert, Boxbergerweg 38a bij Wesepe. De deelnemers lopen onder andere langs/om de Hiethaarshoek en langs de Wildbaan, een deel van de route is goed per fiets te bekijken. Op de website www.survivalwesepe.nl is meer informatie te vinden.
  • Speciaal voor aanstormend talent organiseren we ook de ini-mini run; circa 1,5 kilometer en 9 hindernissen dit voor 6 en 7 jarigen; inschrijven op de dag zelf, op het start terrein. Maximum aantal deelnemers = 50.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.