Energietip: Subsidie voor energiebesparende maatregelen in particuliere woningen Raalte

Interessant? Deel het artikel

maatregelenlijst besparen 90 euro
Als woningeigenaar in Raalte kun je een eenmalige subsidie van maximaal € 90,- aanvragen voor energiebesparende maatregelen in huis. Je kunt de subsidie achteraf aanvragen. Dat betekent dat de verduurzamingsmaatregel al is uitgevoerd of aangeschaft.

Maatregelenlijst

Energiebesparende maatregelen die onder de subsidie vallen zijn onder andere ledlampen, tochtstrips en waterbesparende douchekoppen. Maar ook verschillende soorten isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol, EPS- en XPS-isolatieplaten. Je kunt de subsidie ook aanvragen voor maatregelen die zijn aangebracht door een bedrijf, zoals vloer-, bodem- en dakisolatie. Bekijk de lijst met maatregelen met alle maatregelen waar je subsidie voor kunt aanvragen en de bijbehorende voorwaarden.

Werkwijze

Je kunt de subsidie eenvoudig aanvragen via het online aanvraagformulier subsidie energiebesparende maatregelen woningeigenaren. De subsidieregeling sluit uiterlijk 31 december 2021 of wanneer het subsidieplafond bereikt is. Je kunt slechts één keer per adres een aanvraag doen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *