Studenten maken filmpje om bio eten te promoten.

Op verzoek van Pesticide Action Network (PAN-NL) maakten studenten van hogescholen filmpjes, waarvan er een hier te zien is.

Interessant? Deel het artikel

overesch 240514 groente en kruiden

Afgelopen weken hebben studenten van Hogeschool Utrecht, Deltion en de HAN campagnes bedacht voor PAN- NL om meer jongeren te bereiken.

Dit concept van een van de groepjes van de HAN staat in onze TOP 3. Het filmpje legt heel mooi en met humor uit waarom je (vaker) voor onbespoten / biologisch zou moeten kiezen. Beter voor onze gezondheid en beter voor de biodiversiteit. Het sluit ook goed aan bij de nieuwe bio campagne van de overheid.

Klik hier om het filmpje te zien

 

 

Delen is lief!

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden