Strobox bouwen nodigt u uit voor Open Huizen Dag op 7 mei in Olst

De StroBox is een bouwelement waaruit wij woningen bouwen. Het element wordt zowel voor de muren, het dak en als vloer gebruikt . Zoals de naam doet vermoeden is de Strobox letterlijk een houten skelet voorzien van plaatmateriaal waar stro in geperst is. Op 7 mei is de toepssin daarvan te zien in nieuwbouwwijk De Olstergaard in Olst.

Interessant? Deel het artikel

strobox 230407 open dag

Duurzaam bouwbedrijf Strobox houdt op zondag 7 mei 2023 van 14.00 tot 16.00 uur een exclusieve Open Huizen Dag. Op deze dag zullen vijf Strobox woningen in aanbouw in de wijk Olstergaard worden opengesteld. Ervaren specialisten en (toekomstige) bewoners staan u te woord, terwijl u zelf de unieke sfeer van Strobox kunt ervaren.  

Tijdens deze open dag kunt u zich tevens inschrijven voor de dagcursus “Zelfbouw met Strobox“. Deze workshop geeft de ambitieuze zelfbouwer de tools om in samenwerking met Strobox zijn eigen droomhuis te bouwen. U leert alles over de nieuwste bouwtechnieken en materialen, en de stappen in het bouwproces, van ontwerpen tot leemstucen.

Klik hier om meer inzicht in het bouwproces te krijgen.

Laat u meegenomen worden naar de toekomst in bouwen, en raak geïnspireerd over dé oplossing voor duurzaam en verantwoord wonen.

 

Team Strobox ziet u graag op zondag 7 mei, om 14.00 uur aan de Dijkmanszoet 3 in Olst.

 

Website Strobox

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *