Stöppelhaeneoptocht dit jaar aans-umme

Interessant? Deel het artikel

stoppelhaene optocht
'@Foto: Stöppelhaene

Er komt tijdens Stöppelhaene een fietstocht langs gevel-, tuin- of straatversieringen in Raalte. Vorig jaar hadden de bewoners van de Raarhoeksweg bij gebrek aan de echte Stöppelhaene-optocht zelf een optocht opgezet. In bijna alle tuinen of weilanden van de weg die vanuit Raalte Noord het platteland op gaat stond iets dat niet zou misstaan in de echte Stöppelhaene-optocht.

Omdat er dit jaar zeker weer gewen optocht is, is het Raarhoek-idee door het bestuur van de Stöppelhaene opgepakt en wordt nu voor heel Raalte ingezet. Aans-umme gaat die fietstocht heten, anders om: Niet langs de weg naar een voorbijtrekkende optocht kijken, maar zelf voorbij trekken aan versieringen.

Dinie Overmars van de optochtcommissie: “Versier de tuin met garven, met door kinderen versierde skelters of fietsen of beplak een aantal panelen. Je kunt er ook voor kiezen om alles mooi in de verlichting te zetten of met een andere creatieve versiering te verwijzen naar Stöppelhaene. Alles is mogelijk!”

Wie mee wil doen, kan zich tot uiterlijk 19 augustus inschrijven via www.stoppelhaene.nl.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.