Stiltewandeling Spiritualiteitscafé Raalte

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie. Deze keer een stiltewandeling op 26 november.

Interessant? Deel het artikel

Josien Breukink
Josien Breukink

Op weg naar Kerstmis is het vaak druk, vol, hectisch en chaotisch in onze dagelijkse agenda en daarmee in ons hoofd. Dan is het fijn om te bezinnen, even stil te staan en zo ruimte in onszelf te maken. Daarom deze stiltewandeling.

Ga dan mee op deze wandeling. De wandeling geeft je energie en creativiteit. Je kunt na deze wandeling weer op een nieuwe, verfrissende manier keuzes maken. Je kan de weg naar Kerstmis na de wandeling weer vanuit een frisse blik vervolgen.

Wanneer

Zaterdagochtend 26 november, onder (be)geleiding van Marion Kogelman – Bloo.

Waar

Start- en eindpunt: Kerk O.L.V. Tenhemelopneming Mariënheem
Nijverdalseweg 34
8106 AD Mariënheem

Tijdstip

8.45 uur aanwezig en ca. 11.30 uur weer terug. Halverwege is er ruimte voor koffie en thee.

Kosten

€ 7,50 per persoon.

Aanmelden

Graag via mailadres secretariaat@parochieheiligkruis.nl. Deelname gaat op volgorde van aanmelding. Heb je vragen, stuur dan een mail aan dit mailadres.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *