Stem op je favoriete Goudhaentje: Soepcafé Heino?

Interessant? Deel het artikel

goudhaentje soepcafe

Wie wordt het Goudhaentje van 2020? Er kan weer gestemd worden! Welk initiatief droeg afgelopen jaar het meest bij aan inwonersparticipatie! Hier kun je stemmen.

De finalisten voor 2020 zijn het Soepcafé Heino, de Bottermarkt Raalte en Fonds voor Ons.
Vandaag stellen we het Soepcafé voor.
(lees verder onder de video)


Ook een corona-Goudhaentje

Dit jaar wordt er niet één, maar worden er twee Goudhaentjes uitgereikt. Er is ook een Goudhaentje voor een bijzonder initiatief in coronatijd. Op het Goudhaentje voor een initiatief in coronatijd hoeft niet gestemd te worden. De jury heeft uit alle nominaties één winnaar gekozen.

Winnaar
De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met de trofee én een cheque van maar liefst € 1000,-. Voor de initiatieven die als 2e en 3e eindigen zijn cheques van respectievelijk € 500,- en € 250,- te winnen.
De winnaars worden bekend gemaakt op 7 januari.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.