Startschot oktoberfeesten Holstohus

Dansen op disco in het Holstohus was een succes afgelopen weekend! Zaterdag 8 oktober draaide DJ Eve in het Holstohus. De dansvloer bleef niet lang leeg en bezet tot het einde van de avond. Voor herhaling vatbaar volgens de bezoekers en ook organisatie ut Huus. Lian Kolkman (ut Huus): “Het was echt een leuke avond. Men kon elkaar nog verstaan voor in het café en op de dansvloer stond de muziek daarvoor hard genoeg. Iedereen vermaakte zich goed.”)

Interessant? Deel het artikel

MonkeyJam (©Maaike Ronhaar)
MonkeyJam (©Maaike Ronhaar)

Heb je het feestje gemist? Wees niet getreurd. Elk weekend van oktober is er namelijk een editie van de Oktoberfeesten:

Vrijdag 14 oktober: Schlager Festival
Een echte schlagersavond in de stijl van de traditionele Oktoberfeesten met biertafels en bierpullen.

Vrijdag 21 oktober: Colored Monkeys
Houd je van livemuziek? Dan is deze avond zeker wat voor jou. De Colored Monkeys geven eerst ’s middags een (gratis) Monkey Jam (jamsessie) aan muzikale Olst-Wijhenaren met wie zij ’s avonds on stage gaan optreden. Vervolgens neemt de band Primaat het stokje over en sluit DJ Anne de avond muzikaal af. Kortom, stilzitten is er niet bij.

Vrijdag 28 oktober: Film Rocketman met afterparty

We sluiten de Oktoberfeesten af met de muziekfilm Rocketman en een te gekke afterparty met medewerking van DJ Wesley (v.a. 22 uur). Dit doen we in samenwerking met het Filmhuis Olst (NUT Olst-Deventer).

Tijden, tickets (v.a. €5,- p.s.) en meer informatie is te vinden op: www.uthuus.nl/oktoberfeesten

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *