Stadsfestival Zwolle 2021

Interessant? Deel het artikel

foto Pixabay
foto Pixabay

In het eerste weekend van september keert het Stadsfestival terug naar de binnenstad van Zwolle. Het festival staat in het teken van theater, muziek, dans en kunst en speelt zich af in het centrum.
Het programma start op vrijdag 3 september. Op het Grote Kerkplein vindt om 16.00 uur de officiële opening van het festival plaats. ’s Avonds is er een speciaal VIP-evenement: Stadsfestival Vriendenavond. In het Academiehuis wordt een driegangendiner geserveerd en zijn er diverse optredens. ’s Avonds is er nog een buitenfilm op het Meerminneplein.
Op zaterdag 4 september verzorgt Ellen ten Damme tweemaal een voorstelling in de Zwolse theaters. Andere activiteiten zijn onder meer de zondagse stadsbrunch aan een lange tafel en optredens van Vera Bon, Murth Mossel, en Victor Luis en Samir Fighil. Verder noemenswaardig: elke avond kun je bij Perron038 (aan de Hanzelaan) de voorstelling Spaghettirellen zien.
Het volledige programma van vrijdag tot en met zondag kun je hier zien.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.