Spruijt & Opperman gaan heimweeën in Dalfsen

Op vrijdag 9 december zijn Carlie Spruijt en Eva Opperman met hun tweede theatervoorstelling Heimweeën te zien in Theater De Stoomfabriek in Dalfsen. In dit avondvullende muzikale theaterprogramma bezingen de twintigers hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had.

Interessant? Deel het artikel

Spruijt en Opperman © Photostudio Gerard-Jan Vlekke
Spruijt en Opperman © Photostudio Gerard-Jan Vlekke

Heimweeën

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag!’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen. Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Het duo Spruijt & Opperman snakt naar een beetje kinderlijke magie en gaan door waar ze in 2020 gebleven waren met dit verhaal over te brengen aan het publiek. We mogen toch best ’n beetje heimweeën?

Over Spruijt & Opperman

Carlie Spruijt en Eva Opperman leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar hun afstudeerproject uit de hand liep tot het ontstaan van het duo Spruijt & Opperman. Van 2016 t/m 2019 speelden ze hun debuutprogramma Zij en Ik en brachten ze een gelijknamig album uit. Heimweeën is de tweede voorstelling van het duo.

Details

De voorstelling Heimweeën is op vrijdag 9 december te zien in Theater De Stoomfabriek in Dalfsen.

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via deze link

 

Klik hier voor de trailer

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *