Sportvereniging OSV ’95 Presenteert “Dans demonstratie 2023”

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert sportvereniging OSV ’95 een dans demonstratie voor haar leden, ouders, grootouders en alle dansliefhebbers. De leden van de dans- en turngroepen zullen u afwisselend demonstreren wat ze dit seizoen ingestudeerd hebben.

Interessant? Deel het artikel

Foto - OSV '95

Sporthal de Hooiberg wordt voor deze middag de locatie van deze “OSV ’95 Dans demonstratie”. Onze dans- en turngroepen nodigen u van harte uit!
De zaal is open om 13.15 uur. Aanvang van de demonstratie is om 13.30 uur en de voorstelling zal ca. 14.30 uur eindigen. We vragen een kleine bijdrage voor de kosten, zoals de kosten van de zaalhuur. De toegangsprijs voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Vanaf 13 jaar e.o. is de entree € 1, -.

Tevens zal het Sportcafé de Hooiberg tijdens deze sportieve dansmiddag geopend zijn voor een hapje en een drankje.

OSV’ 95 is een sportvereniging die gymnastiek biedt in al zijn vormen aan mensen in Olst, Wijhe en omgeving. Wij zijn een dynamische vereniging die plezier hoog in het vaandel heeft staan. Maar ook zijn we continu bezig met het verbeteren van ons aanbod. Als er naar een bepaalde vorm van bewegen vraag is, doen we er alles aan om dit aan te kunnen bieden.

Wil je eens meedoen? Schroom dan niet om een proefles van een van onze sporten aan te vragen via https://osv95.nl/gratis-proefles/ !

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *