Sportvereniging OSV ’95 heeft weer mooie optredens verzorgt op de jaarmarkt in Olst

Afgelopen zaterdag 17 september heeft OSV ’95 zich tussen de regen door weer van veel kanten laten zien op de jaarmarkt. De allerjongste turnselectieleden traden op en een turnster deed een hele nette vloeroefening en een prachtig lenigheid optreden. Daarna volgde vrolijke muziek met de kleinste dansers van OSV ’95 van groep 1 t/m 4, maar ook de Zumba junior heeft een vrolijk optreden neergezet. Door de volwassenen leden werd een demonstratie Steps gegeven op de beats van oude en nieuwe muziek door onze nieuwe frisse leiding.

Interessant? Deel het artikel

Collage 2 blur

Hierbij een aantal nieuwe groepen, die zich hebben voorgesteld tijdens de jaarmarkt:

Dance groep 1 t/m 4: maandag 17.00 – 18.00 uur in Gymzaal Watertorenstraat. Onze leiding zorgt voor afwisselende lessen waar iedereen op zijn/haar niveau aan mee kan doen.

Zumba junior 12 t/m 17 jaar: maandag 19.00 – 20.00 uur in Spiegelzaal Sporthal de Hooiberg.

Tijdens de Zumba wordt gedanst op swingende pop muziek en Latijns-Amerikaanse muziek, waarbij plezier voorop staat. De danspasjes zijn goed te doen, vrolijk, en hoewel je met een stevige work-out bezig bent voelt dit absoluut niet zo aan!

Steps volwassenen: maandag 19.30 – 20.30 uur in de Gymzaal Watertorenstraat. Er wordt ook aandacht besteed aan spier opbouwende en spier versterkende oefeningen.

Voor turnleden vanaf 11 jaar hebben we nu ook een nieuwe recreatie turnen groep van 11 jaar e.o. op de dinsdag. Zij trainen dan van 15.45 – 17.00 uur in de Gymzaal Watertorenstraat.

Lijkt een van deze lessen jou nou ook leuk om een keer te proberen? Kom dan een keer een gratis proefles meedoen! Kijk voor het rooster op www.osv95.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.