Sportdag Raalte 900

Op zaterdag 29 april vindt in het kader van de viering van het 900-jarig bestaan van Raalte de Raalte Sportdag plaats. Die bestaat uit twee onderdelen op het terrein van Rohda Raalte: een ‘proeverij’ met diverse sporten en een gratis zeskamp. Het programma start om 10:00u. 

Interessant? Deel het artikel

Raalte 900 230325 sport zeskamp

Tijdens de zeskamp gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan op zes spectaculaire onderdelen, waaronder grote stormbanen van wel 50 (!) meter lang, opblaasattracties en wateractiviteiten. Goed voor een sportieve, gezellige en competitieve dag voor jong en oud. 

 

Wil je meedoen aan de zeskamp met je buren, familie, vrienden of collega’s? Ga dan naar insalland.nl/activiteiten/#zeskamp. Teams dienen te bestaan uit maximaal acht personen en deelname is gratis. Naast de zeskamp is er die dag ook een sportproeverij. Deelnemers kunnen hier gratis diverse sporten uitproberen. Aanmelden is hiervoor niet nodig. Ga voor het hele programma van 900 jaar Raalte naar 900jaarraalte.nl

Voor het realiseren van de Raalte Sportdag, zoekt jongerenplatform InSalland nog enthousiastelingen die het leuk lijken als vrijwilliger te helpen tijdens de zeskamp bij het begeleiden van de spellen. Daarbij maakt het niet uit of je de hele dag beschikbaar bent of één dagdeel. Ga voor meer informatie of aanmelden naar insalland.nl/activiteiten/#zeskamp.

Klik hier om op te geven

Via QR-code opgeven

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden