Sportclubs kunnen meer lenen om te verduurzamen

Interessant? Deel het artikel

voetbal sportveld

Sportverenigingen uit de gemeente Raalte die willen verbouwen kunnen in het vervolg tot maximaal 500.000 euro lenen bij SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten). Dat maximumbedrag was eerder 150.000 euro. Daarnaast kunnen de sportverenigingen nu ook voor duurzaamheidsmaatregelen een beroep doen op het fonds.

Lees hier het hele verhaal op Salland Centraal, lees ook hier ons eerdere verhaal over dit onderwep en vooral: vertel het vooral verder bij jou op de sportclub.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *