Sportclubs: er zit nog geld in de subsidiepot voor zonnepanelen en zonneboilers!

Interessant? Deel het artikel

'@PX Here zon voetbal

Voor sportclubs is er nog miljoenen budget beschikbaar voor aanschaf van zonnepanelen of zonneboilers. Voor de regeling ‘stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties’ (BOSA) zit nog meer dan 30-miljoen in de pot! Maar het gaat wel hard: de overheid is dit jaar begonnen met bijna 80-miljoen.

Een sportclub kan met de subsidie twintig procent van de kosten vergoed krijgen. Voor activiteiten die gericht zijn op energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit, klimaatadaptatie en veiligheidsbeleving krijg je nog eens tien procent extra.

Voor de subsidie geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En als je vorig jaar ook al wat aanvroeg, kan dat dit jaar weer. Met een maximum van 2,5 miljoen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.