Sport en Spring Festival brengt verenigingen samen op Sportpark Ramele in Raalte

Op donderdag 2 mei zal Sportpark Ramele van half 10 tot half 3 bruisen van energie en plezier tijdens het Sport en Spring Festival. Het park zal worden omgetoverd tot een speelparadijs vol kleurrijke springkussens en een tal van sporten die de kinderen kunnen beoefenen.

Interessant? Deel het artikel

sportdag ramele
V.l.n.r. Niek Engel (SMHC), Monique Voorhorst (Hollewand verhuur) en Nicole Hemmink (SportBSO InOranje)

Dit unieke evenement wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen verschillende verenigingen en partijen. AV salland, SMHC, Moovv, InOranje en Hollewand hebben de handen ineen geslagen en zullen zorgen voor veel vermaak deze dag.

Het festival belooft een feestelijke sfeer te creëren met een combinatie van sport, spel en muziek. Terwijl de springkussens voor urenlang plezier zullen zorgen, wordt het park omhuld door kleedjes, kleine eet en drink mogelijkheden en gezellige muziek die bijdraagt aan de festivalsfeer.

Een van de hoogtepunten van het Sport en Spring Festival is de mogelijkheid om kennis te maken met een verscheidenheid aan sporten, waaronder hockey, padel en atletiek. Ieder half uur kan er worden ingestapt bij een clinic bij een van de deelnemende verenigingen.

Bij aankomst (SMHC gebouw) ontvangt iedereen een strippenkaart waar alle activiteiten op vermeld staan. Onder alle ingeleverde volle strippenkaarten worden mooie prijzen verloot, waaronder een springkussen van Hollewand voor een dag op je eigen locatie.

Dit unieke evenement wordt gratis aangeboden, met speciale aandacht voor gezinnen waarvan de financiële middelen beperkt zijn. Monique Voorhorst benadrukt het belang van inclusiviteit:

“Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, de kans krijgen om deel te nemen aan dit evenement.”

Door dit gratis aan te bieden, willen we drempels wegnemen en iedereen een mooie en sportieve dag bieden.

Het Sport en Spring Festival op Sportpark Ramele belooft een dag vol plezier, sportiviteit en samenhorigheid te worden.

We nodigen alle gezinnen uit om deel te nemen. Neem gerust je eigen kleedje mee en kom samen genieten!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden