Speeltuin Zandweerd Deventer genomineerd voor Circulair Spelen Award

Interessant? Deel het artikel

'@foto facebook speeltuinvereniging Zandweerd
'@foto facebook speeltuinvereniging Zandweerd

De speeltuin in de Deventer wijk Zandweerd is genomineerd voor de Circulair Spelen Award. Deze award wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt door het vakblad ‘Stad en Groen’. Er zijn negen nominaties, Zandweerd is de enige uit de regio.

OBB speelruimtespecialisten ontwikkelde de speeltuin voor Speeltuinvereniging Zandweerd. Toen OBB er aan begon was er al een speeltuin, met enorm veel toestellen en materialen, maar zonder goed inrichtingsplan en zonder landschappelijke elementen. Met wat er al was, wat hergebruikt kon worden en wat de buurt wilde, heeft OBB het nieuwe plan gemaakt. Veel is hergebruikt, er hoefde maar weinig nieuw bij te komen. Zandweerd wilde een nieuwe speeltuin, maar kreeg een natuurlijke speeltuin waarin maar weinig vernieuwd hoefde worden.

Lees en kijk hier over de andere nominaties. Samen met een kinderjury wordt nu bepaald wie de winnaar wordt.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.