Speelplek in Park Woeste Wijhe wordt een jungletuin

Interessant? Deel het artikel

woeste wijhe jungle

De natuurspeelplek in park Woeste Wijhe wordt een jungletuin. Dat is besloten na een enquete onder inwoners. Van de 110 stemmen gingen 9 stemmen naar ‘Het Magische moeras’, 42 stemmen naar ‘De Klimboom’ en 59 stemmen naar ‘De Jungletuin’.

Woeste Wijhe is een groenstrook die aan de wijk Krijtenberg grenst.

De gemeente Olst-Wijhe werkt het ontwerp verder uit en voegt het samen met het gekozen ontwerp (‘Wijhe beweegt’) voor het park Woeste Wijhe. Zo ontstaat er één ontwerp voor het hele park met daarin de natuurspeelplek. Vervolgens selecteert de gemeente Olst-Wijhe een partij die het werk gaat uitvoeren, zodat park Woeste Wijhe nog voor de zomer van 2021 klaar is.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.