Soroptimistclub SallAnders organiseert haar jaarlijkse Biking Dinner voor het goede doel

Fietsliefhebbers opgelet! Haal je fiets uit de schuur, smeer de ketting, pomp lucht in de banden, zet de helm op je hoofd en fiets mee voor het goede doel HulpHond Nederland!

Interessant? Deel het artikel

Soroptisten 230515 hulphond
Na het succes van vorige editie organiseert Soroptimistclub SallAnders op zondag 11 juni een culinaire fietstocht door het mooie Salland.
Een tocht met een missie, namelijk geld inzamelen voor Hulphond Nederland.

Website Hulphond Nederland

Hulphonden

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond.Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- en andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Route

De deelnemers aan dit Biking Dinner voor Hulphond Nederland fietsen een mooie route door het afwisselende Sallandse landschap. Natuur, gezelligheid, mensen ontmoeten en lekker eten en drinken staan centraal.

Onderweg op verschillende locaties, bij de leden thuis van Soroptimistclub SallAnders wordt u koffie, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aangeboden. De dames van Soroptimistclub SallAnders gooien hun culinaire cooking skills in de strijd. Er wordt met liefde, passie en enthousiasme voor jullie gekookt.

Wanneer

Zondag 11 juni

Waar

Starten kan om 12.00 uur ( route van ca. 50km), 12.30 uur en 13.00 uur bij Wijngaard De Landman, Tolhuisweg 17 in Raalte.

Kosten

Kosten bedragen 39,50 euro per persoon (incl. koffie/thee/lekkernij bij de start, voor-en hoofdgerecht, twee drankjes en een dessert).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 juni via email sallandersbikingdinner@gmail.com
Omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn is het raadzaam om u snel aan te melden want vol=vol!

Opbrengst

U fietst mee voor het goede doel! De opbrengst van het Biking Dinner gaat naar Hulphond Nederland. Nieuwsgierig geworden en meer willen weten over de Soroptimisten, het lidmaatschap en de activiteiten van deze serviceclub van vrouwen voor vrouwen! Neem dan eens een kijkje via onderstaande link op www.soroptimisten.nl

Website Soroptimistclub SallAnders

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *