Laatste berichten Nieuwsbrief HierInSalland

Meer berichten

Deventer Hanzezangers Live in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 14 oktober is er weer een concert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. In de reeks van Live in De Kuip concerten dit keer een concert in de foyer met koor De Deventer Hanzezangers.

Lees verder »

Opening expositie Portretten II in Deventer

In 2018 kwam de eerste expositie Portretten tot stand waarbij Pieter Leeflang en Guler Pehlivan 20 diverse amateurkunstenaars portretteerden.

Lees verder »

Weinig politici maken zichzelf onsterfelijk

Weinig politici maken zichzelf onsterfelijk.

Lees verder »

Woningcorporatie SallandWonen startte de bouw van 23 ‘buitengewoonthuiswoningen’ in Olst

Deze woningen worden gebouwd aan de Olsterkampweg.

Lees verder »

Astronaut André Kuipers spreekt op festival ‘Raalte op Groen’

Niemand minder dan astronaut André Kuipers komt spreken op het festival ‘Raalte op Groen’. Dit festival vindt op zaterdagmiddag 11 november plaats in het HOFtheater.

Lees verder »

Salland deze Week: geen welles-nietes over bomenkap op de Heuvelrug, maar de feiten op een rij

De Sallandse Heuvelrug is een Natura2000 gebied vanwege de heide. Onderhoud er van gaat om die reden ten koste van bomen. Het doel is dus niet ‘de natuur behouden’, maar ‘heide behouden’. Wel belangrijk dat eerst te weten voordat je er een mening over vormt.

Lees verder »

Theaterstuk over de voedselbank: een indrukwekkend kijkje achter de schermen

De Noodzaak, theaterstuk over de voedselbank, gemaakt door vrijwilligers en deelnemers. Dat hakt er in!

Lees verder »

Dagklad: Vetoogjes en pretoogjes

Dagklad columnist Marius Jasper stoort zich als voormalig docent aan de versobering van de Doorstroomtoets (vroeger CITO- toets)

Lees verder »

Op zoek naar eten in Noorwegen

In de rubriek ‘Vegetarisch eten’ gaat Willy Boogaard op zoek naar vegetarische recepten van Sallandse bodem. Heb jij ook een recept? Kom maar door! Vandaag weer een leuke column met recept.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Nevermind’ van Nirvana

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert haalt deze week weer een parel uit de popmuziek tevoorschijn: ‘Nevermind’ van Nirvana. Met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

HOFtheater Raalte trapt het nieuwe seizoen af

Het HOFtheater staat aan het begin van een nieuw theaterseizoen. Het eerste weekend is het gelijk raak met voorstellingen voor een groot publiek!

Lees verder »

Fabienne Broeze “kickt – off” met 12 deelnemers bij FutureTech Salland

FutureTech Salland, de innovatiehub die voortkomt uit een samenwerking tussen verschillende bedrijven in de gemeente Raalte, verwelkomt Fabienne Broeze (25) als haar nieuwe Hubmanager. Fabienne, oorspronkelijk afkomstig uit Nijverdal en momenteel woonachtig in Hengelo, is vol ambitie om de hub en Salland verder op de kaart te zetten en jong talent te inspireren en verder te helpen aan het begin van hun carrière.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.