Sem Jansen met ‘Who the f*ck is Britt?!’ naar het Holstohus in Olst

Op zaterdag 1 april treedt Sem Jansen op in het Holstohus met de voorstelling ‘Who the F*** is Britt?’. Een unieke show over het indringende verhaal van Sem’s transitie van zangeres naar zanger en van vrouw naar man.

Interessant? Deel het artikel

PersfotoMetLogoRGB

Het is een puur en oprecht verhaal over verdriet, pijn, angst, hoop, bevestiging, ouder, liefde voor jezelf en liefde voor elkaar. Het verhaal wordt verteld door Sem, aan de hand van beelden die de afgelopen vier en een half jaar zijn gemaakt door de Transketeers en natuurlijk door de songs. Ook gaat Sem in duet met zijn vroegere zelf, die tijdens de voorstelling op het scherm aanwezig is.

En dit alles wordt live begeleid door de Leif de Leeuw band.

Tickets zijn voor €15,- per stuk online verkrijgbaar via www.uthuus.nl of te koop bij Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus. Om 20.15 uur gaat de zaal open en een kwartier later start de show.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *