Schrijf de liefste, de beste kaartjes!

10 Dagen Valentijnskaarten schrijven in het Holstohus

Interessant? Deel het artikel

brigit
  In Olst duurt Valentijnsdag tien dagen. Ook aan wie je een Valentijnskaart schrijft is in Olst anders dan anders. Tuurlijk maken we ruim baan voor de liefde en stille verliefdheden, maar we willen ook graag dat de waardering voor elkaar uitgeschrevenwordt. Tien dagen lang staat De Kaartenkar in het Holstohus. De Kaartenkar is een mobiele handkar en voor deze gelegenheid gevuld met allerlei Valentijnskaarten die je gratis mag pakken en ter plekke beschrijven. Soms is een kaartje schrijven makkelijker dan de woorden uitspreken. En daarom staan er hart-en-respectkaarten op de kar. Het hart kun je beschrijven en aan 1 van de vele zuignapjes hangen die in het Holstohus op de ramen kleven. Schrijf je waardering, respect of liefde voor een ander op het hart. Laten we eens kijken hoeveel liefde en waardering er stroomt in dit dorp aan de IJssel! Stuur kaarten! Angelieke Huisman (ideeënmakelaar Holstohus): “Steeds zoeken we naar manieren inwoners aan elkaar te verbinden. Deze Valentijnsactie geeft de inwoners en bezoekers de mogelijkheid respect, waardering en liefde op een aardige wijze aan elkaar te tonen.” Op De Kaartenkar staan kaarten waarmee je je liefste uit eten kunt vragen, iemand een bloemetje geven die het verdient of een stille-aanbiddersbrief schrijven. Voor kinderen zijn er blanco kaarten die getekend mogen worden. De kaarten kunnen ook gepost worden in De Kaartenkar, je hoeft dan alleen maar een postzegel te kopen in de Eetkamer. Daar kun je overigens tijdens de actieperiode koffie met “liefdeslekkers” bestellen voor de speciale actieprijs van 3,95 euro. Valentijnsdag in Olst duurt van 7 tot 17 februari en is een initiatief van ut Huus en in samenwerking met De Kaartenkar.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *