Schoolkinderen in Olst gaan klimaatstaken

Interessant? Deel het artikel

klimaatstaken
Morgen (vrijdag 21 december) gaan kinderen uit Olst en Deventer voor het eerst schoolstaken voor het klimaat, net zoals Greta Thunberg uit Zweden dat elke vrijdag doet. En verder inmiddels tienduizenden kinderen over de hele wereld.

“Wij willen dat er ECHT wat wordt gedaan aan klimaatverandering, in plaats van al dat gepraat over niks” zegt Jovanna van den Berg namens de stakers. “Het gaat om onze toekomst en die van alles wat leeft, We gaan niet naar school want wat hebben we aan wat we daar leren als onze toekomst wordt verpest??

We zitten morgen van 13:00 tot 15:00 uur bij het Deventer stadhuis (grote Kerkhof 1). Vanaf morgen doen we dat elke week, zolang als nodig en hopelijk met steeds meer kinderen. Ook volwassenen zijn natuurlijk welkom!”

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/Klimaatstaking

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *