Saxion vraagt om extra aandacht voor studenten in crisisgebieden

Met het oog op de recente ontwikkelingen in Oekraïne en Rusland is Saxion bezorgd om studenten die daar vandaan komen. De impact van deze oorlog is immers gigantisch.

Interessant? Deel het artikel

toolkit

Met het oog op de recente ontwikkelingen in Oekraïne en Rusland is Saxion bezorgd om studenten die daar vandaan komen. De impact van deze oorlog is gigantisch en “onze gedachten gaan uit naar de studenten en hun naasten die zich op dit moment in het thuisland bevinden” schrijft de Hogeschool in Deventer aan haar studenten en docenten.

De Hogeschool roept iedereen op contact op te nemen en in contact te blijven met de studenten uit Oekraïne, Rusland en andere betrokken (buur)landen. “Praat met hen over hun persoonlijke situatie en maak kenbaar dat je voor ze klaar staat.”

Saxion zet een crisisregeling op om betreffende studenten het mogelijk te maken hun studie voort te zetten.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden