Sanne Dasselaar gaat naar Bospop, hoe dan ook!

Je bent 30 jaar, zit in een rolstoel en je wil graag naar het rockfestival Bospop. Dat was vroeger een probleem. Tegenwoordig noem je dat een uitdaging. Maar om er te komen... dat is nog steeds een hele onderneming.

Interessant? Deel het artikel

Sanne Dasselaar

Ik dacht altijd: een festival, al die onverharde wegen, dat kan ik nooit, met mijn rolstoel! Totdat ik er met mensen over ging praten en uiteindelijk ook mensen trof die de uitdaging wel aan wilden gaan. Een idee werd een plan. Juanes op Bospop. Daar ben ik al heel lang fan van en daar wil ik wel heel graag naar toe.

Juanes is een Latin rock singer/songwriter, in 2003 is hij in Nederland bekend geworden met de nummers ‘A Dios Le Pido’ ‘Un dia normal’ en ‘La Camisa Negra’

Terwijl ik daar enthousiast op verschillende plekken over vertel, is mijn begeleidster vast beraden en uiterst gemotiveerd om deze droom samen met mij uit te laten komen. Het duurt nog twee maand voordat Juanes naar Bospop komt, maar er moet eigenlijk ook nog best wel wat geregeld worden. Want hoe kom ik in Weert, zonder dat ik het aantal de kilometers dat ik als gehandicapte op jaarbasis met de Valys-taxi mag reizen er in één keer door jaag? Maar ook: hoe lang is het rijden en kan ik dat aan? Is het OV een alternatief?  En waar is het festival precies en kan ik op dat terrein komen en kan ik eenmaal op het terrein uit de voeten met mijn rolstoel? Het heet natuurlijk niet voor niets Bospop, dus de paden zullen er vast niet keurig geplaveid bijliggen 😊

Dan zijn vragen als ‘wat is het schema van optredende artiesten’, ‘waar moet ik zijn voor Juanes en hoe laat’, ‘welke andere artiesten komen er en kan ik die ook bezoeken’ de reguliere vragen van een festivalbezoeker, eigenlijk nog maar kleine hobbels in mijn hoofd.

Kortom nog genoeg te doen, dus maar het is zeker de moeite waard!
Zoals Albert Einstein ooit zei: ‘te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.’
Ik laat me dit uitje niet afpakken. Ik ga ervaren hoe het gaat zijn. Ik heb er echt heel veel zin in!

Ik laat jullie horen hoe het me beviel.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

1 reactie op “Sanne Dasselaar gaat naar Bospop, hoe dan ook!”

  1. Avatar

    Wat een ontzettend leuk stukje Sanne! Het wordt vast een dag om nooit te vergeten!
    En zoals Pipi Langkous altijd zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”
    Heel veel plezier! Groetjes Lonneke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.