Samenwerkingsochtend ZP’ers uit Raalte met collega-ondernemers in Deventer

Ontdek, verbind en groei tijdens “Deventer meets Raalte en Twello”

Interessant? Deel het artikel

ZP Raalte 231008 bijeenkomst deventer

Leden van ZP Raalte gaan op vrijdagochtend 13 oktober op bezoek bij ZP Deventer. De ondernemersvereniging in Deventer verwelkomt niet alleen zelfstandig professionals uit Raalte, ook zp’ers uit Twello zijn uitgenodigd. Het programma op deze ochtend draait om ontdekken, verbinden en groei.

Zo geeft Dagmar IJssel de Schepper bijvoorbeeld een korte inspiratiesessie over meer groei en vrijheid door structuur. Leer effectiever prioriteren en beheer je tijd en middelen in een kort tijdsbestek. Daarna krijgen de ondernemers een exclusieve rondleiding over het gasfabriek terrein en ontmoeten ze inspirerende ondernemers die op het terrein gevestigd zijn.

Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid voor nadere kennismaking met elkaar, om netwerken uit te breiden, ideeën uit te wisselen en te leren van anderen die dezelfde passie delen.

Aanmelden

De bijeenkomst begint om 10:00 uur bij de Gasfabriek (Zutphenseweg 6, Deventer) en is tot uiterlijk 12:30 uur. Inloop is vanaf 09:45 uur.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 5 oktober opgeven via info@zpraalte.nl of aanmelden via de website.

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten?

 

Meer informatie of lid worden? Kijk op onze website of mail naar info@zpraalte.nl

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.