Samen Tafelen in Salland smaakt naar meer

Het eerste betaalbare diner voor iedereen met een smalle beurs en mensen die graag eens gezelschap aan tafel willen hebben was een groot succes. Of, zoals een van de deelnemers het zei: “Ik was hier samen met mijn zoon en had gewoon het idee alsof ik in een vijf sterren restaurant zat. Zo lekker gegeten en helemaal bediening erbij. Dat was nou eens leuk. Ik ga zeker nog een keer en neem dan een vriendin mee”.

Interessant? Deel het artikel

STS Boei10 2a

Op woensdag 15 februari is het volgende diner in Brasserie op Duur in Den Nul en op 15 maart bij Buuffie’s in Heino. Je bent welkom met je gezin, of alleen en je mag gezellig iemand meenemen. Je betaalt slechts € 2,50 per persoon. Hiervoor krijg je drie gangen, inclusief één drankje. Per keer is plaats voor maximaal 40 personen. Aanmelden kan per mail via tafelen@doorpakkensalland.nl of telefonisch via 06 12626922.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *