Samen op weg naar de Luttenberg Top 2000.

Na de mooie Top 700 viering “Voor het zingen de kerk in” willen De Bergklanken u graag meenemen richting de Top 2000, die jaarlijks tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op radiozender NPO radio 2.

Interessant? Deel het artikel

website
Op zaterdagavond 10 december vanaf 20:00 uur treedt Muziekvereniging De Bergklanken voor u op in de kerk in Luttenberg.

Na een lange periode waarin we niet konden optreden, mogen we eindelijk weer. Op zaterdagavond 10 december willen wij u graag in de stemming brengen van de Top 2000. Dat doen we niet alleen. Samen met het koor Palet en zangeressen/muzikanten Sanne Holterman, Mariëlle Verhoef en Marleen Rodijk spelen wij voor u de mooiste nummers uit de Top 2000. U kent ze allemaal: Avond van Boudewijn de Groot, Imagine van John Lennon, Nothing Else Matters van Mettalica, de klassieker Music van John Miles en nog vele andere prachtige stukken.

Entreekaartjes à € 5,- zijn verkrijgbaar bij Coop Alfring. Mocht het niet uitverkocht zijn, dan kunt u uiteraard die avond ook bij de ingang terecht voor een ticket. De koffie en thee staan voor u klaar.

Noteer dit in uw agenda:10 december, aanvang 20:00 uur in de R.K. Kerk in Luttenberg en volg ons in de media, op onze website en op Facebook:

 

Website De Bergklanken

 

Facebook De Bergklanken

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *