Samen even ontspannen!

WijZ jongerenwerk organiseert vrijdagavond 27 januari samen met Marloes van “Inmind bij Marloes” opnieuw een avond die in het teken staat van ontspannen en relaxen! Tijd om aandacht te hebben voor jezelf en weer zen de deur uit te gaan.

Interessant? Deel het artikel

massage-therapy-gb6a3d7d5b_1920

Wegens het grote succes van de vorige keer organiseren wij hem nogmaals en nu voor jongens en meiden. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar dan ben je van harte welkom om mee te doen. De avond vindt plaats in ’t SPOC aan de lange Slagen 29 in Wijhe en is van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avond is gratis. Aanmelden kan via jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef je snel op i.v.m. een beperkt aantal plekken.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.