Salonorkest Abraham Gezien

Donderdag 29 juni 14u - 16u Holstohus, Olst.

Interessant? Deel het artikel

abrahamgezien

Na het beluisteren van een radio-uitzending ontstond in 1976 bij enkele oudere muzikanten het idee, om een salonorkest op te richten.

Bij de oprichting noemde het orkest zichzelf: het ‘Deventer Bejaarden Orkest’. Het eerste optreden was op 9 maart 1977. Op 1 november 1976 vond de eerste repetitie plaats en de naam werd al snel gewijzigd in het Deventer Salon Orkest Abraham Gezien.

Het orkest bestaat al sinds vele jaren uit ongeveer 25 gevorderde amateurmuzikanten die met veel enthousiasme musiceren en voornamelijk licht klassieke, operette en popmuziek ten gehore brengen. In totaal heeft Salonorkest Abraham Gezien ondertussen ruim 1400 concerten gegeven.

Deventer Salonorkest Abraham Gezien
Donderdag 29 juni van 14 tot 16 uur
Holstohus Olst
Tickets € 7,50 (incl. pauzedrankje) via www.uthuus.nl
of aan de kassa van Eetkamer ‘Hier is ut’.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.