Salland deze week: wie doet er mee aan de Nacht van de Nacht?

Interessant? Deel het artikel

kantoor licht

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

Zaterdagavond 30 oktober is de landelijke Nacht van de Nacht om het belang van duisternis voor mens en dier te ervaren en te onderstrepen. Teveel licht kost niet alleen domme energie, dieren en mensen raken er ook van in de war. Op een donkere nacht kun je sterrenkijken, lezingen geven over nachtdieren, dineren bij kaarslicht… Met deze nachtelijke activiteiten maken we kennis met de schoonheid van de Nacht. Ook doven veel gemeenten en bedrijven de verlichting van gebouwen en bruggen. Doet jullie organisatie dit jaar ook mee? Laat het ons weten. We zijn benieuwd naar bedrijven, maar ook naar scholen, verenigingen en natuurlijk onze gemeenten. Wie doet er mee aan de Nacht van de Nacht? En hoe?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.