Salland deze week: Voetballen met supporters maar zonder bier en patat?

Interessant? Deel het artikel

publiek voetlal
'@PX Here

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

Dit weekend zijn de profs weer gaan voetballen met publiek op de tribune. “Ik vond dat zelfs thuis op de bank geweldig” hoorden we op een van de vele illegale feestjes, “maar mijn vrouw verbaast zich over het idiote gedrag van supporters. ‘Stelletje idioten’, vind ze het. Zij vindt dat er geen bier en patat meer verkocht mag worden in stadions, want dat verhoogt de kans op corona.”

Daar lijkt ze wel een punt te hebben. Hoe veel last je van corona hebt, is ook een gezondheidsdingetje. Als je dan opent wat wegens corona steeds dicht was, is het misschien toch wel gek dat we bij heropening vooral eerst aan die ongezonde dingen gaan werken.

Dus is het een goed idee de stadions open te doen met water op de tap en fruit als snack? Net als de terrassen: alcoholvrij? Hoe zou dan de behoefte liggen?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.