Salland deze week: tevredenheidsonderzoek is onzin

Interessant? Deel het artikel

tevreden

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

Deze week kondigde de gemeente Raalte het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek aan. Eindresultaat is een 7,4. Want dat is altijd het eindresultaat. ‘ De gemeente’ is namelijk de partij die jou een parkeerboete geeft, de partij die een AZC wil, de club die gif in de landbouw geen probleem vindt, een subtropisch zwembad organiseert, veilige fietspaden aanlegt, gevaarlijke kruisingen heeft, jouw subsidie geeft en een bouwvergunning weigert. Kortom: de gemeente is alles.

En meestal is de relatie met de gemeente wel goed. Maar soms niet. Dus het eindcijfer wordt een 7,4. Daarmee is het gros tevreden, steekt de gemeente zichzelf een veer in de kont en zijn de ontevreden mensen nog steeds ontevreden.

Daarom is de stelling deze week dat die tevredenheidsonderzoeken afgeschaft moeten worden. Je hebt er niks aan, het levert geen nieuwe inzichten op, het kost alleen maar tijd.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.