Salland deze week: is het bospad soms van mountainbikers?

Interessant? Deel het artikel

mountainbike

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

We kregen een vraag binnen over mountainbikers. “Je kunt niet ergens wandelen of ze komen je voorbij vliegen. Met de beste bedoelingen nog wel, maar meestal met een rotgang dat je moet maken dat je aan de kant komt. Maar ik wil wandelen in de bossen en niet ook daar nog eens een keer goed om me heen moeten kijken.”

Toegegeven, eigenlijk is het geen vraag, maar een opmerking. Maar er zit wel een vraag in verscholen. Van wie zijn de wandelpaden in het bos?

Voorstel: mountainbikers hebben hun eigen route, daar hebben ze voorrang. Daarbuiten, op andere paden, maken ze maar netjes ruimte voor wandelaars.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.