Salland deze week: Hondenpoep-discussie laait weer op

Interessant? Deel het artikel

hondenpoep hondepoep

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

We merken aal Leven in Raalte, aan de Stentor, aan Facebook en aan onze mailbox dat de hondenpoep-discussie weer oplaait. In Olst-Wijhe plaatsen inwoners zelf bordjes tegen poepende honden, een wandeling langs de IJssel zonder in de hondenpoep te trappen lukt bijna niet. Langs de Haringdijk in Raalte Noord loopt het de spuigaten inmiddels ook uit.

Of het meer opvalt omdat we meer wandelen, of omdat we meer met de hond wandelen en dus mer poep in de berm krijgen, geen idee.

Raap jij de poep van jouw hond op (met zo’n dun zakje)? Of laat je het stiekem liggen als er toch niemand kijkt.
Spreek jij mensen aan die de poep laten liggen? En hoe bevalt dat?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.